Фото: Анастасија Ражњатовиќ провоцира во бањата!

Loading...

Веќе ни е добро познато дека малата Анастасија Ражњатовиќ обожава да се слика и фотографиите да ги закачува на интернет.
Но овој пат, таа не објави обична фотка, напротив, новата провокативна фотографија на Анастасија е направена по нејзиното туширање во бањата.
Дали на оваа девојка малку и е сето внимание кое и е посветено, па сака уште?!
Погледнете ја фотографијата па проценете сами!

 

loading...
Loading...