Фото: Апокалипса во Скопје!

Loading...

Деновиве бев Скопје да испратам некој на Аеродром.Деновиве бев Скопје да испратам некој на Аеродром. На враќање поминав Скопје да к`сниме нешто, знам дека е скапо ама ај било таксира да не се враќаме гладни за Охрид. Скопје центар имаше изгледа апокалипса, улици празни… 
Повеќе прочитајте на следниот линк. Деновиве бев Скопје да испратам некој на Аеродром. На враќање поминав Скопје да к`сниме нешто, знам дека е скапо ама ај било таксира да не се враќа

loading...
Loading...