Фото: Атрактивната Сораја позираше топлес!

Loading...

На која глумица ве потсетува?!Атрактивната старлета Сораја Вучелиќ последните неколку години се наједе во улога на промотер на многу брендови.
Своето атрактивно тело и лице го има позајмувано за рекламирање вина, чевли и сандали, а овој пат се најде во улога на промотер на фризерскиот салон на својот фризер Пеџе Божиќ.
Старлетата за рекламната кампања поира топлес, со цигара во раката и изгледа прилично фатално.
Некои дури ги потсетува на Анџелина Џоли. Што мислите вие?

 
Атрактивната старлета Сораја Вучелиќ последните неколку години се наједе во улога на промотер на многу брендови.

loading...
Loading...