Фото: Ава го покажа своето меѓуножје

Loading...

Хрватската старлета, која беше третопласирана на вчерашното финале на Големиот Брат, ја искористи приликата кога излегуваше од куќата несвесно да го покаже своето меѓуножје, што секако не им избега на фотографите.
 

 
Иако беше разочарана од својот пласман, Ава ја искорити забавата супер да се забавува, а фотографиите од забавата може да ги погледнете на следниот ЛИНК.
Хрватската старлета, која беше третопласирана на вчерашното финале на Големиот Брат, ја искористи приликата кога излег

loading...