ФОТО: Автобуските станици во Монтреал добија ЛУЛАШКИ!

Loading...

Дваесет и една лулашка е неодамнешниот проект на канадскиата дизајнерска група Daily Tous Les Jours, познати по интерактивните инсталации на јавнит

loading...