ФОТО: Балчичек од „Дамата со марама“ во реалноста е модна кралица!

Loading...

Балчичек важи за една од најомразените ликови во популарната турска серија „Дамата со марама“ која се емитуваше и кај нас.
Но,

loading...
Loading...