Фото: Без гаќички, со гол задник на црвениот килим во Кан!

На црвениот килим французинката Мона Волравенс ги привлече сите погледи кон себе, благодарение на фустанот кои и се подигна во воздухоти и и го откри задникот.
 
Тоа се случи на премиерата на лезбејската драма „Blues is the Warmest Color“, филм на авторот Абделатиф Кечиче.
 

 
Притоа, конторверзниот филм предизвика големо внимание во Кан поради експлицитното 10-минутно прикажување на лезбејски сцени.
Иако нема главна улога во филмот, сепак вниманието најмногу беше насочено кон Волравенс која го покажа својот гол задник.

На црвениот килим французинката Мона Волравенс ги привлече сите погледи кон себе, благодарение на фустанот кои и се по

Пронајдете не на следниве мрежи: