Фото: Би се гледале со девојка ако татко и ви постави вакви правила?

Кога татко ќе реши да го бира момчето на својата ќерка, тогаш станува навистина интересно. Секој татко има свои „барања“ од момчето кое се гледа со неговата ќерка.
Уште поинтересно е кога ќе реши да вметне неколку правила за секој оној кој сака да се гледа до неговата ќерка.
Би се гледале со девојка ако татко и има вакви правила?
1. Најди си работа!
2. Разбери ја фразата: Не ми се допаѓаш!
3. Јас сум насекаде!4. Ако ја повредиш, јас тебе ќе те повредам!
5. Биди дома 30 минути порано!
6. Најди си адвокат!
7. Ако ме лажеш, ќе те најдам!
8. Таа е мојата принцеза!
9. Не ми пречи да се вратам повторно во затвор!10. Што и да и направиш на ќерками, истото ќе ти го направам и јас тебе!
Кога татко ќе реши да го бира момчето на својата ќерка, тогаш станува навистина интересно. Секој татко има свои &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: