Фото: Бијонсе ги покажа градите на мегдан!

Loading...

Сексипилната пејачка Бијонсе ги покажа градите на мегдан…Сите очи на забавата на „Супербол“ биле насочени кон неа…
Длабокото деколте од кое се очекувало во секој момент да ѕирнат нејзините гради биле доволна причина да ги мами погледите на присутните.

Помеѓу присутните како што пишува магазинот ТМЗ, бил и нејзиниот сопруг, но главна ѕвезда на настанот била секако Бијонси.
Сите очи на забавата на „Супербол“ биле насочени кон неа…
Длабокото деколте од кое се очекувало во секој момент да ѕирнат неј

loading...
Loading...