Фото: Билдерите и нивните „секси“ нозе

Loading...

Ова се случува кога бицедпсот ти е поголем од мозокот па ги игнорираш нозете.
Искрено, ужасно изгледаат.
Погледнете!
На сле

loading...
Loading...