Фото: Билка за орален секс

Оваа необична билка изгледа како да е производ на фотошоп, но ве уверуваме дека овие усни се потполно природни, може да ги најдете во тропската шума во Средна и Јужна Америка, во земјите како Колумбија, Костарика, Панама и Еквадор.
Природата постојано не изненадува со своите нови форми. Па така оваа необична билка носи има Psychotria Elatra, а биолозите веруваат дека еволуирала за да привлече инсекти, па затоа нејзиното име во превод значи „Ку*вински усни“.
За жал станала загрозена врста, па ако сакате да ја бакнете мора да побрзате.
 
 Оваа необична билка изгледа како да е производ на фотошоп, но ве уверуваме дека овие усни се потполно природни, може д

Пронајдете не на следниве мрежи: