Фото: Бизарна амбулантна кола, регистрација СМРТ!

Се сме виделе, но вакво нешто неможевме да очекуваме дека ќе сретнеме. Имено, во Србија е сликана амбулантна кола која што кога ќе се прочитаат сите букви на неа го добиваме зборот СМРТ.
Дали некој преживеал возејки се во амбулантново возило не би можеле да дознаеме, но затоа можеме да апелираме до Србите да ја сменат регистрацијата на најбизарната амбулантна коланекогаш видена во светот.
 
Се сме виделе, но вакво нешто неможевме да очекуваме дека ќе сретнеме. Имено, во Србија е сликана амбулантна кола која што кога ќе се прочитаат сит

Пронајдете не на следниве мрежи: