Фото: Блескаво обоено стакло и светлосни инсталации од Крис Вуд

Loading...

Уметничката Крис Вуд има одлично око за светлина и бои, кое таа го користи за да создаде блескави светлосни инсталации користејќи само деликатни па

loading...
Loading...