Фото: Бог да сакал пед.ри, наместо Адам и Ева, би биле…

Loading...

Геј паровите се се поактуелни. Нивното присуство е различно прифатено кај останатите. Многу ги осудуваат. 
Секако и во Македонија не се добро прифатени геј паровите, но мора да признаеме дека соседите се најгласни во нивното „осудување“. Затоа нивните геј паради се многу лошо прифатени во Србија. 
Па погледнете што им порачаа: Бог да сакал пед*ри….
Погледнете ја фотографијата. Па го очекуваме вашето мислење во коментар.
Геј паровите се се поактуелни. Нивното присуство е различно прифатено кај останатите. Многу ги осудуваат. 

loading...
Loading...