Фото: Бојана Атанасовска се враќа со кавга и нови секси фотографии

Loading...

Ја критикуваа дека влегла во војна со публиката откако на својот Фејсбук профил напиша дека животот на сцена би бил поедноставен, да не е публиката која го критикува секој потег…Ја критикуваа дека влегла во војна со публиката откако на својот Фејсбук профил напиша дека животот на сцена би бил поедноставен, да не е публиката која го критикува секој потег… Откако се најде на удар на медиумите запраша дали и статус „добар ден“ би бил погрешно протолкуван…
Македонската пејачка Бојана Атанасовска има успешен кам-бек кога е во прашање застапеноста на медиумите.
Повеќе на ТЗМ.МКЈа критикуваа дека влегла во војна со публиката откако на својот Фејсбук профил напиша дека животот на сцена би бил по

loading...
Loading...