Фото: Боки 13 во издание кое сигурно не сте го виделе

Боки 13 е познат по своите провокативни фотографии кои ги објавува на својот Фејсбук профил. 
Но, сеуште не сте го виделе Боки во издание како ова на фотографијата, каде што е во друштво на Северина. 
Под фотографијата тој напишал: „јас и мојата драга Севе, по заедничкиот концерт во 2005-та година…Мртви уморни, се гледа дека е сликано во 5 часот наутро“!
Боки 13 е познат по своите провокативни фотографии кои ги објавува на својот Фејсбук профил. 

Пронајдете не на следниве мрежи: