Фото: Боки13 од бањата – Погледнете што им порача на старлетите!

Loading...

Боки 13 во последниов период не може да ја сокрие гордоста што со ефикасна диета загуби огромен број на вишок килограми.- Како што реков до сега ослабев 32 килограми, а кога ќе ослабам уште 35 во наредниот период ќе ги погребам сите старлети – во свој стил напиша Боки13 на Фејсбук.
Боки 13 во последниов период не може да ја сокрие гордоста што со ефикасна диета загуби огромен број на вишок килограми.
Погледнете ја целата фотографија на следната страна

 
– Како што реков до сега ослабев 32 килограми, а кога ќе ослабам уште 35 во наредниот период ќе ги погребам сите старлети – во свој стил напиша Бок

loading...
Loading...