Фото: Бран го откри задникот Аврил Лавињ

Аврил Лавињ моментално е на турнеја, но и покрај тоа таа успеа да најде време за одмор и релаксација.
Таа уживаше на топлото време со своит

Пронајдете не на следниве мрежи: