Фото: Бред Пит треба да се подзамисли – Џоли е премногу блиска со мускулестиот тренер

Loading...

Мускулестиот русокоси тренер кој Анџелина го изнајмила во текот на престојот во Австралија, открил дека е многу близок

loading...
Loading...