Фото: Брена закрепнува: Пејачката вака изгледа денес

Синот на пејачката, Виктор објавил фотографија на која ја прегрнал мајка му, а според коментарите на фановите, Брена игледа исцрпено, иако многу задоволна од  текот на закрепнувањето.Пејачката Лепа Брена успешно закрепнува по операциите на рацете.
Синот на пејачката, Виктор објавил фотографија на која ја прегрнал мајка му, а според коментарите на фановите, Брена игледа исцрпено, иако многу задоволна од  текот на закрепнувањето.
Како што предвиделе докторите , српската пејачка гипсот ќе го носи наредните шест недели.
Пејачката Лепа Брена успешно закрепнува по операциите на рацете.
Синот на пејачката, Виктор објавил фотографија на која ја прегрнал мајка м

Пронајдете не на следниве мрежи: