Фото: Бруцош во собата на студентскиот дом пронашол ПОРАКА КОЈА ЌЕ ЈА ПАМЕТИ целиот свој живот

Loading...

 На еден бруцош му бил приреден пречек кој никогаш нема да го заборави.Денес е 1ви септември! Ширум светот децата тргнуваат на училиште, а студентите полека се вселуваат во своите домови. На еден бруцош му бил приреден пречек кој никогаш нема да го заборави.
Корисник на Имгур Dooiechase97 со своите следбеници на мрежата сподели неверојатна приказна која му се случила на неговиот другар откако се вселил во својата соба во студентскиот дом.

Овој бруцош во еден штекер во собата пронашол „пакетче“ со оваа порака:
 

 
 „Добре дојде во најдобрата соба во студентскиот дом! Ако го читаш ова значи дека си ја пронашол оваа преграда. Честитам! Внатре ќе најдеш запалка (користи ја за што и да посакаш), едно пенкало „Сунѓерот Боб“, кондом и два резервни клучеви од собата. ОВА Е ТАЈНА! Користи ги во случај да го изгубиш својот клуч (овде губењето многу скапо го наплатуваат). Искористи ја својата бруцошка година најдобро што можеш!“
Искрено,
Стариот станар на соба 221 (2014-2015)

Денес е 1ви септември! Ширум светот децата тргнуваат на училиште, а студентите полека се вселуваат во своите домови. На еден бруцош му бил приреден

loading...
Loading...