Фото: Бугарката Николета Лозанова, поубавата половина на Валери Божинов

Велат, каде и да оди Валери Божинов, односно за кој и да е фудбалски клуб да потпише договор, тамошната публика се радува, т.е. целата тамошна јавн

Пронајдете не на следниве мрежи: