Фото: Цариниците го застанаа Даниел Кајмакоски – Што бараа од него?

Loading...

Популарноста на Даниел Кајмаковски станува се поголема.Вечерва тој ќе настапува  во Охрид, каде ќе биде гостин на концертот на неговиот ментор Жељко Јоксимовиќ.
На пат кон Охрид, Даниел делел автограми на српските и македонските цариници на  граничните премини.
Погледнете:

Вечерва тој ќе настапува  во Охрид, каде ќе биде гостин на концертот на неговиот ментор

loading...
Loading...