ФОТО: Чашка ракија за продуктивен ден на обвинителките од СЈО

Loading...

Специјалните обвинители на Kатица Јанева, во опуштена атмосфера со чашка ракија во рака го поминуваат денот.- Овие фотографии кои стигнаа до нашата редакција, покажуваат дека специјалните обвинителки Лиле Стефанова и Фатиме Фетаи, кои бараат продoлжување на мандатот, со алкохол во рака и во опуштена атмосфера го поминуваат денот, објави „Журнал“.
Останува отворено прашањето дали Стефанова и Фетаи во текот на денот сослушувале странки, ако се земат в предвид најавите од Jанева дека СЈО во текот на неделата ќе врши серија распити.

Медиумите веќе пишуваа за испадите и арогантното однесување на специјалните обвинители, особено на обвинителката Лиле Стефанова,  чии недолични настапи нашироко се коментираа и осудуваа меѓу колегите.

– Овие фотографии кои стигнаа до нашата редакција, покажуваат дека специјалните обвинителки Лиле Стефанова и Фатиме Фетаи, кои бараат продoлжување

loading...