Фото: Цеца има двојничка

Loading...

Велат дека скоро секој човек на планетата има двојник, но ретки се слулаите кога се појавуваат двојници на познатите личности.Но, се случува и две големи ѕвезди да премногу да личат една на друга. Во случајов станува збор за холивудската актерка Елизабет Харли и за српската фолк-дива Светлана Цеца Ражнатовиќ.
Елизабет Харли (44) е фотографирана  во Берлин, на „Mercedes Benz Fashion Week и на себе носи бела скијачка јакна со крзно, а фолк-дивата која е исто така голем љубител на бунди и крзна, на пречекот на новата година на себе носеше сиво-црна кратка бунда.
На прв поглед изгледа како Цеца да е на двете фотографии, но кога поубаво ќе се загледате во сликата, ќе забележите дека воопшто не е така.
 Погледнете ја фотографијата и уверете се самите

 

 Но, се случува и две големи ѕвезди да премногу да личат една на друга. Во случајов станува збор за холивудската актерка Елизабет Харли и за српскат

loading...
Loading...