Фото: Цеца ја покажа тангата

Најголемата балканска турбофолк ѕвезда на еден од своите настапи се појави во тесен, секси фустан кој совршено се лепел на нејзиниот стас. Она што не заинтригира е еден друг детал кој што ѕиркаше од фустанот – нејзината танга.
Најголемата балканска турбофолк ѕвезда на еден од своите настапи се појави во тесен, секси фустан кој совршено се лепе

Пронајдете не на следниве мрежи: