Фото: Цел ден никој не ја погледна во очи- А има и зошто!

Loading...

 Цел ден никој не ја погледна во очи- А има и зошто!Кој би ја погледнал во очи покрај такви….

Кој би ја погледнал во очи покрај такви….

loading...
Loading...