Фото: Чии се овие нозе?

Во последно време се водат полемики за изгледот на Шерон Стоун.Таа тврди дека нејзиниот младолик изглед не е дело на пластичната хирургија. 
Имено, на фотографијата имате можност да ги видите нејзините совршени нозе без целулит!
Притоа, фатена е во дневно издание, па токму затоа сме сигурни дека добрите гени но и здравиот начин на живот се заслужни за нејзиниот фантастичен изглед.
Шерон Стоун има 55 години а поради совршеното тело може  да и завидуваат и многу помлади жени од неа.
Погледнете ја целосната фотографија на следната страна…

Таа тврди дека нејзиниот младолик изглед не е дело на пластичната хирургија. 
Имено, на фотографијата имате можност да ги видите нејзи

Пронајдете не на следниве мрежи: