Фото: Чија девојка е поубава – на Роналдо или на Меси?

Loading...

Ирина Шајк или Антонела Рокузо? Чија понежна половина е поубава, на Роналдо (Ирина Шајк) или на Меси (Антонела Рокоузо)?

loading...
Loading...