Фото: Чија е оваа ќерка?

Loading...

Дали кога ќе ја видите фотографијата ќе препознаете од прва чија е оваа ќерка? 
Кога би дознале дека оваа прекрасна девојка е всушност ќерка на познатиот актер Роуан Аткинсон или за многумина познат како Мистер Бин, сигурно нема да поверувате од прва. 
Многумина кога ја видоа ќерката на урнебесниот Мистер Бин очекуваа дека таа ќе наликува на него, но сепак природата или нешто друго направило таа да биде прекрасна девојка. 
Дали кога ќе ја видите фотографијата ќе препознаете од прва чија е оваа ќерка? 

loading...
Loading...