Фото: Да се потсетиме – Како изгледаа македонските диви некогаш, а како сега?!

Loading...

Да се потсетиме на неколку стари фотографии на македонските музички ѕвезди од времето кога ја освојуваа Југославија со своите гласовни и сценски способности…Ги паметите ли вакви?!Адријана Алачки

Цветанка Ласкова

Есма Реџепова

Калиопи

Љупка Димитровска

Маја Оџаклиевска

Росана Сариќ – Тодоровска

Вики Среброва

Виолета Томовска
Адријана Алачки

Цвет

loading...
Loading...