Фото: Да се потсетиме на најголемиот бисер на Ава!

Таа имаше многу „мудри“ изјави.После толку „мудрости“ не е ни чудо што е крунисана како кралица на бисерите. Нормално тоа е единствената Ава. Таа едоставно нема конкуренција кога глупостите се во прашање. 
До сега многупати имавме можност да ги слушнеме и прочитаме нејзините бисери. Денес се навраќаме на еден нејзин голем, дури може да се каже и еден најголем бисер. 
Па, прочитајте сами, залудно е што и да се коментира по ваква изјава.
 После толку „мудрости“ не е ни чудо што е крунисана како кралица на бисерите. Нормално тоа е единствената Ава. Таа едоставно нема конку

Пронајдете не на следниве мрежи: