Фото: Дали би се осудиле да кликнете тука?!

Како би реагирале ако во печатен весник наидете на реченица „кликни овде“? Што да направите ако во печатено издание на весник наидете на реченица ,,кликни овде,, ова не му било јасно ниту на еден читател кој ја сликал грешката и ја објавил фотографијата на фејсбук. 
Фотографијата дефинитивно стана хит. Оваа реченица дефинитивно залутала, доколку текстот бил препишуван од интернет, бидејќи е доста често користена доколку треба да кликнете на линкот. 
Авторот на текстов ај што препишал од интернет туку и не си го прочитал текстот, па му летнал овој лапсус.Што да направите ако во печатено издание на весник наидете на реченица ,,кликни овде,, ова не му било јасно ниту на еден читател кој ја сликал греш

Пронајдете не на следниве мрежи: