Фото: Дали Даниел Кајмакоски му подлегна на грипот?

Loading...

Вечерва Х-Фактор нема да се емитува, а причина за тоа е епидемијата од грип која зафати голем број од натпреварувачите. Х-Фактор вечерва нема да се емитува, а причина за тоа е епидемијата од грип која зафати голем број од натпреварувачите. Сепак, нашиот претставник Даниел Кајмаковски, за среќа, е добар, а дека здравјето одлично му служи, потврди и самиот преку статусот кој го објави на официјалната фан-страница кој гласи:

Одложениот лајф концерт е закажан за следниот вторник, а во него “силите” на сцена ќе ги измерат Илма Карахмет, Алекса Перовиќ, Лукијан Ивановиќ, Харис Чато, Маид Хачимовиќ, Тамара Милановиќ, Александра Брковиќ, групата Доктори и нормално Даниел Кајмакоски.
Инаку, ни докторите не останаа имуни на грипот, па мораа да посетат доктор. Погледнете ги фотографиите на следниот ЛИНКХ-Фактор вечерва нема да се емитува, а причина за тоа е епидемијата од грип која зафати голем број од натпреварувачите

loading...
Loading...