Фото: Дали досега сте виделе вакво нешто на плажа?

Дали досега сте виделе некој вака да оди на плажа?Не се знае кои се причините поради кои оваа девојка отишла ваква на плажа…можеби е само една жртва на модата.. можеби. Едно е сигурно вака не се оди на плажа!
Оваа слика зборува сама за себе, наш коментар не е потребен.
Погледнете сами!
Фото: kurir.mkНе се знае кои се причините поради кои оваа девојка отишла ваква на плажа…можеби е само една жртва на модата.. можеб

Пронајдете не на следниве мрежи: