Фото: Дали е нормален? -Еве што изгуби Марко Јариќ!

Цел свет жали поради разводот на Марко Јариќ и Адриана Лима. Но, сигурно на никој не му е тешко колку на Јариќ. Според пишувањата на медиумите од и

Пронајдете не на следниве мрежи: