Фото: Дали е ова девојката поради која беше заклано младо момче од Хрватска?!

Loading...

Во близина на Карловац, Хрватска, се случи трагедија која ја потресе земјата. Како што јавија локалните медиуми гневно момче ги нападнало жртвите и ги убило на лице место. Причината за оваа крвава трагедија најверојатно е девојката по име Викторија. 
Мештаните кои утрото разговараа за инцидентот додаваат и меѓунационален набој, па велат дека Србинот Бошко убил двајца  Хрвати доселени од Бања Лука. Сите се сложуваат дека инцидентот е поради девојката по име Викторија и е на возраст од 18 години.  
Се обидовме да ја најдеме девојката за која крвнички беше убиен младото момче. Најверојатно се работи за девојката од фотографијата, а медиумите пишуваат дека таа најверојатно била девојка на сите три момчиња, кои поврзаноста ја сфатиле на социјалната мрежа Фејсбук, кога погледнале фотографии на нејзиниот профил. 

„Бошко го извади ножот и тргна кон Алвин. Мојот брат сакаше да го спречи. Бошко замавна кон Алвин, но го пресече вратот на Дејан. Тој тргна кон скалите од кафичот и викаше: повикајте помош, повикајте брза помош, држејќи се за раната од која што прскаше крв. Од кафичот истрчаа многу лица. Дејан не издржа, падна пред вратата. За тоа време Бошко пет пати со нож го избоде Алвин. И тој исто така падна, но покажуваше знаци на живот. Бошко му пријде и му го зари ножот во срце. Почина на лице место, а мојот брат искрвари до доаѓањето на брзата помош. Од кафичот излезе обезбедувањето кое го совлада убиецот, му ги скрши рацете и изби забите. Го задржа до доаѓањето на полицијата“, раскажува братоот на еден од нападнатите. Причината за оваа крвава трагедија најверојатно е девојката по име Викторија. 
Мештаните кои утрото разговараа за инцидентот додаваат

loading...
Loading...