Фото: Дали е ова најзгодната девојка на светот?!

Loading...

Норвешкиот уметник Мариус Вајб искомбинира фотографии од Оливија Мун, Камерон Дијаз, Натали Портман, Бар Рафаели, Мила Кунис, Кети Пери и Ен Хатавеј и доби идеална женска убавина. Од кога постои планетава, секој има своја визија за женската убавина: црни, русокоса, слаба, дебела, бела, црна… секогаш има некоја која ќе се издвои и која е најубава.
Норвешкиот уметник Вајб ги искористи сликите од 7-те најубави девојки според списанието „Maxim“ за 2011 година и направи вкрстена комбинација.  
Резултатот е евидентен, зар не? Од кога постои планетава, секој има своја визија за женската убавина: црни, русокоса, слаба, дебела, бела, црна… секогаш има некоја која ќе се из

loading...
Loading...