Фото: Дали имате соодветна тежина на телото со висината?

Погледнете колку килограми треба да имате според вашата висина!
 Првата колона е висината, втората – тежина за мажите, а третата колона е – тежина за жените.
 Првата колона е висината, втората – тежина за мажите, а третата колона е – тежина за жените.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: