Фото: Дали ќе ја засени? И сестрата на Ким има со што да се пофали

Loading...

Сестрата на Ким Кардашиан покажа дека и таа има атрибути со кои може да се пофали на социјалните мрежи.
Станува збор за најстарата од позна

loading...
Loading...