Фото: Дали кинескиот носач на авиони е подобар од американскиот?

Loading...

Дали сте го виделе носачот на авиони на Кина? 
Си Ен Ен направи кратка репортаза низ новиот Носач на авиони на Кина, за кој вели дека

loading...
Loading...