Фото: Дали некој го забележа кучето на оваа фотографија?

Loading...

Оваа девојка очигледно премногу се преценува…Таа ја поставила оваа фотографија на својот Фејсбук профил пишувајќи го следното..
„Ако некој го забележа кучето во левиот агол ве молам да ме исконтактира.“
„Демек“ премногу е атрактивна и впечатлива за да го забележиме?
Па баш и не е…
Погледнете ја целосната фотографија на наредната страна….

Таа ја поставила оваа фотографија на својот Фејсбук профил пишувајќи го следното..
„Ако некој го забележа кучето во левиот агол ве мо

loading...
Loading...