Фото: Дали ова е најнеписмениот оглас?

Loading...

Овој оглас се појавил во Србија!Мора да признаеме дека е урнебесен.
Дали станува збор за шега сеуште не знаеме.
Погледнете го!

Мора да признаеме дека е урнебесен.
Дали станува збор за шега сеуште не знаеме.
Погледнете го!

loading...
Loading...