Фото: Дали ова е „најпаметната“ СМС порака која сте ја виделе?

Да беше девојка веднаш ќе помислевте дека станува збор за русокоса. Но, момче е…Затоа момци не ги осудувајте веднаш девојките, понекогаш и некои од вас се однесуваат како „вистински“ русокоси. Ова момче- Адам е одличен пример за тоа.
Оној што го пронашол телефонот се обиде да му објасни се. Откако, едвај сфати за што станува збор, и токму во моментот кога помисливме дека проблемот конечно е решен… Адам повторно не изненади.
Погледнете како не изненади, прочитајте ги убаво СМС пораките. 
Да беше девојка веднаш ќе помислевте дека станува збор за русокоса. Но, момче е…Затоа момци не ги осудувајте веднаш

Пронајдете не на следниве мрежи: