ФОТО: Дали ова е сопственикот на најголемите тестиси во светот?

Loading...

Како ли само не му е тешко да ги носи? Сепак се работи за голема тежина.Ви го претставуваме човекот кој е сопственик на најголемите тестиси. Инаку, дечкото е од Србија и не се срами да го покаже своето „богатство“.
Напротив, тој реши да се прошета низ белградските улици и да покаже што има.
Реакциите на луѓето се урнебесни.

Дали се ова најголемите тестиси што сте ги виделе досега?
Ви го претставуваме човекот кој е сопственик на најголемите тестиси. Инаку, дечкото е од Србија и не се срами да го покаже своето „богатство&

loading...
Loading...