Фото: Дали ова момче е геј или направи само „случајна“ грешка?

Внимавајте со кого се фотографирате.При таква девојка покрај себе, тој најде другото момче да го фаќа за рака.
Дали ова момче е геј или направи само една случајна грешка. Да се надеваме дека станува збор за грешка, затоа што во спротивно ќе има многу скршени женски срца. 
Погледнете го очекуваме вашето мислење во просторот за коментари…
 При таква девојка покрај себе, тој најде другото момче да го фаќа за рака.
Дали ова момче е геј или направи само една случајна грешка. Да с

Пронајдете не на следниве мрежи: