Фото: Дали овој познат ланец на маркети во Македонија сам си прави цени на тепка?

Loading...

На фотографијата ќе прочитате соопштение кое ќе ве подзамисли и ќе го отвори прашањето, дали познат ланец на маркети во Македонија си прави цени на производи како што му одговара?Фотографијата ја објави primetime.mk, пред некое време каде што го отвори прашањето дали познатиот ланец маркети Carrefour самиот на тепка си формира цени без дозвола и консултација со фирмите од кои ги набавуваат производите?.
Како што пренесува приме тиме нашле оглас во весник каде млекарницата „Љубљанске Млекарне“ излегува со соопштение дека маркетот без никаква дозвола ги објавил тие цени и дека цените не се во сооднос со нивната ценовна и деловна соработка.
Поради нарушениот имиџ, од млекарницата бараат да го повлечат производот од маркетот Carrefour, во спротивно нивната соработка ќе заврши и тие нема да го испорачуваат својот производ повеќе, пишува приме тиме.Фотографијата ја објави primetime.mk, пред некое време каде што го отвори прашањето дали познатиот ланец маркети Carrefour самиот на тепка си

loading...
Loading...