Фото: Дали постојат повисоки потпетици од овие?

Loading...

Многу жени се жалат на болки во нозете кога носат високи потпетици. Но Кортни Стоден сигурно го знае тоа многу добро откако се прошета во екстремно

loading...
Loading...