ФОТО: Дали се сеќавате на детето од „Шесто сетило“? Денеска воопшто не е толку слатко!

Хејли Џоел Осмент ја освои публиката со улогата на симпатичното дете во „Шесто сетило“, а денес изгледа непрепознатливо!Актерот уште како дете решил да го освои Холивуд, но одеднаш исчезна од лицето на Земјата.
Сега повторно се враќа со најновата улога во филмот „Yoga Hosers“, кој ќе се снима во Лос Анџелес.
Ако ништо друго, изгледа дека неговиот талент за глума конечно дојде до израз, барем судејќи според тоа дека овој 26-годишен дечко се појави на сетот.

Во една од сцените се гледа како држи говор во кој го слави Холокаустот.
Актерот уште како дете решил да го освои Холивуд, но одеднаш исчезна од лицето на Земјата.
Сега повторно се враќа со најновата улога во фил

Пронајдете не на следниве мрежи: