Фото: Дали со оваа фотографија Лила го означува почетокот на шоуто „Се или нешто“?!

Loading...

„Шоуто може да започне!“Како и секогаш прекрасната водителка Лила Филиповска, своите фанови на социјалната мрежа Фејсбук ги известува за сите случувањата кои следат.
Па така и овој пат, Лила објави фотографија покрај која напишала: „Шоуто може да започне!“
Но што сака да каже Лила со ова?!
Со оглед на тоа дека самиот нејзин живот е шоу, не можеме со сигурност да потврдиме дека  овој стајлинг  е наменет за телевиско шоу „Се или нешто,“кое е најавено да започне во текот на месец септември. Останува тоа да го видиме во првата емисија на Лила.
Како и да е, ќе се согласите дека на водителката одлично и прилега овој фустан на Елена Лука.Како и секогаш прекрасната водителка Лила Филиповска, своите фанови на социјалната мрежа Фејсбук ги известува за сите случувањата кои следат.

loading...
Loading...